Retourneren

Graag willen wij je vragen om te allen tijde goed over je aankoop na te denken, om zo onnodige kosten, werk en milieuvervuiling te voorkomen!

De aankoop kan binnen 14 dagen, na ontvangst, ongedragen/ongebruikt geretourneerd worden. Als verzender ben je altijd verantwoordelijk voor het pakket, tot dat wij het in goede orde ontvangen hebben.

Om een retour aan te vragen:

  1. Stuur een mail naar service@moonflowervintage.nl met als onderwerp ‘retour verzoek + je order nummer” en de reden van het retourverzoek.
  2. Als we jouw retour hebben geaccepteerd, zal je instructies ontvangen hoe je jouw bestelling kan terug sturen. Retouren die niet zijn aangemeld via de mail, zullen niet geaccepteerd worden.
  3. Sieraden boven de 100 euro MOETEN verzekerd terug gestuurd worden. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.
  4. Wij accepteren alleen de retour als het item in dezelfde staat ontvangen wordt als dat deze verstuurd is. Ongedragen en ongebruikt en in de originele verpakking. Let op! De items moeten voorzien zijn van aangehecht prijskaartje en/of tie-wrap. Retouren zonder kaartje worden niet in behandeling genomen.Vermeldt ook altijd de afzender + order nummer.
  5. Wanneer afzender niet wordt vermeld, kunnen wij niet overgaan tot uitbetaling. Ben je onverhoopt vergeten jouw gegevens te vermelden. Neem dan contact op met service@moonflowervintage.nl 

Wanneer wij de retour in goede orde hebben ontvangen, zullen wij je laten weten dat de terug betaling in gang gezet is. Binnen 14 werkdagen zal het aankoop bedrag retour overgemaakt worden.  Graag ontvangen wij na het verzenden van het retour een track&trace code van het pakket. 

Mocht er alleen een deel van de bestelling terug gestuurd worden en het artikel dat gehouden wordt, onder de 150 euro is, worden de gratis verzendkosten (heenweg) ingehouden van het retour bedrag.

Pakket pick-up retourneren.

Pakketten dienen binnen 7 dagen opgehaald te worden in de showroom. Het is niet mogelijk om deze bestellingen te retourneren. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kan je deze ruilen of je ontvangt een tegoedbon. 

Showroom aankopen retourneren.

Alle aankopen die in de winkel/showroom worden gedaan zijn uitgesloten van het retourrecht. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kan je deze ruilen of je ontvangt een tegoedbon. 

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om te ruilen. Als je een nieuw artikel wilt kopen, stuur dan je ongewenste goederen naar ons terug voor een terugbetaling (lees de voorwaarden hiervoor onder het kopje ‘retourneren’ en plaats een nieuwe bestelling online op www.moonflowervintage.nl

Uitzonderingen/ niet te retourneren items

Het is helaas NIET mogelijk om op verzoek ingekochte sieraden of pre-orders, uit de Moon flower classic gold collectie of requests, te retourenen. Ook sieraden die zijn vermaakt (op maat of gegraveerd) door onze goudsmid kunnen niet retour.

Wegens hygiëne redenen is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.